Verziófrissítés – 2014. február

Tisztelt Ügyfeleink!

A 2014. februári verziófrissítéssel a Billzone.eu rendszerben az alábbi változások kerültek bevezetésre: szlovák nyelvfelület; városnév karakterszámának növelése; Megbízásos és Ingyenes csomaggal rendelkező céghez tartozó felhasználóknak kötelező belépni 180 naponta a rendszerbe; okosított szűrő a Termékek oldalon; Bizonylat típusára szűrés funkció.

    • Szlovák nyelvfelület bevezetése

    Funkcióelérés: Felület

    A Fiók beállítások / Felhasználói fiók adatainak módosítása / Felületen használt nyelv beállítása funkcióval mostantól magyar, angol vagy német nyelven lehet használni a felületet.

Billzone_Verziofrissites_2014-02_001
Szlovák nyelvfelület
  • Városnév karakterszámának megemelése 20 karakterről 40-re

Több ügyfelünk jelezte, hogy városnévnek kevés a 20 karakter, ugyanis a hosszabb településnevek nem férnek ki. Jelen verziófrissítéssel megemeltük 40-re a mező hosszát.

  • Megbízásos és Ingyenes csomaggal rendelkező céghez tartozó felhasználóknak kötelező belépni 180 naponta a rendszerbe

Funkcióelérés: Felület

Csomag: Megbízásos és Ingyenes csomag

 A Megbízásos és Ingyenes csomaggal rendelkező  céghez tartozó felhasználóknak kötelező belépni 180 naponta a rendszerbe. A rendszer a 161. napon figyelmeztető üzenetet küld ki a felhasználóknak a rendszerben rögzített e-mail címükre, hogyha 20 napon belül nem lépnek be a rendszerbe, akkor inaktívvá válnak az adott cégnél.

  • Okosított szűrő a Termékek oldalon:

Törzsadatok / Termékek oldalon a szűrő bővítve lett úgy, hogy keresni lehet a termék nevére az alábbiak szerint:

– pontos egyezés

– szó eleji egyezés

– bárhol a szövegben

Billzone_Verziofrissites_2014-02_002
Okosított szűrő a termékek oldalon
  • Bizonylat típusára szűrés:

A Számlák / Korábban létrehozott számlék és a Statisztikák oldalon található szűrőkbe bekerült egy új szűrési feltétel: a bizonylat típusára történő szűrés. Ennek a szűrőnek a segítségével gyorsabban visszakereshetők az eltérő bizonylattípusú számlák, azaz a sztornó, módosító vagy jóváíró számla.

Billzone_Verziofrissites_2014-02_003
Bizonylat típusára szűrés